#

Υπηρεσίες

Τι υπηρεσιες προσφερουμε

Αντιμετώπίζουμε τον διαβήτη ολιστικά!Ένα σύνολο εξειδικευμένων συνεργατών
είναι στην διάθεσή σας.

#

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η insulinpump κατέχει ηγετική θέση στην one-on-one παροχή συμβουλών για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ινσουλίνη. Οι υπηρεσίες διαχείρισης του Διαβήτη είναι διαθέσιμες είτε κατ’ ιδίαν στον χρήστη είτε εξ αποστάσεως μέσω τηλεφώνου ή και του διαδικτύου, για τα παιδιά και τους ενήλικες με διαβήτη τύπου 1.

#

ΕΟΠΥΥ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Προμηθευτείτε δωρεάν τα μηνιαία σας αναλώσιμα .Είμαστε αναγνωρισμένος πάροχος του ΕΟΠΥΥ και αναλαμβάνουμε την κατάθεση των τιμολογίων σας. Δεν έρχεστε σε καμία οικονομική συναλλαγή μαζί μας.

#

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ

Η δίαιτα και η άσκηση αποτελούν απαραίτητες συνιστώσες στην αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη. Η σωστή διατροφή συμβάλλει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου, βελτιώνει το λιπιδαιμικό προφίλ και μειώνει τον κίνδυνο για μακροπρόθεσμες επιπλοκές. Η ομάδας μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο διατροφολόγο που σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες αναφορικά στην διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε.

#

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ

Αυτό που πρέπει πρώτα από όλα να γίνει κατανοητό από το περιβάλλον του ασθενή, είναι, ότι ένας διαβητικός, εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, να διατηρήσει την ανεξαρτησία του και να αναλάβει, ο ίδιος προσωπικά, με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη, την ευθύνη για την προάσπιση της υγείας του.

#

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Η ανεπάρκεια ή η έλλειψη γνώσεων από το παιδί και την οικογένεια για τη φροντίδα και τη διαχείριση της χρονιότητας της νόσου του Σακχαρώδη διαβήτη Τύπου 1, γέννησε την ανάγκη ανάπτυξης εξειδικευμένων νοσηλευτών.Καθοριστικό ρόλο στην ομαλή προσαρμογή στη νόσο διαδραματίζει ο εξειδικευμένος παιδιατρικός νοσηλευτής, που αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ της οικογένειας και των ειδικών υπηρεσιών υγείας.

#

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η καθημερινή χρήση ενός ιατρικού εργαλείου που εγχύει συνεχώς φάρμακο στον οργανισμό είναι μία διαδικασία πολύπλοκη που απαιτεί την συνεχή επαφή του χρήστη με τον ιατρό και με τον εκπαιδευτή-τεχνικό που υποστηρίζει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Ο χρήστης πρέπει να έχει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας όλο το 24ωρο και με τα δύο παραπάνω μέλη της ομάδας.

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #